Onze webshop begint altijd met een planningssessie.

Wil je een Woocommerce website laten maken Als u op zoek bent naar een nieuwe webshop, helpen wij u graag verder. Wij zijn WordPress en WooCommerce experts met meer dan 10 jaar ervaring en staan ​​klaar om je te begeleiden van idee tot website.
Ons stappenplan
Als je een WooCommerce webwinkel wilt opzetten, is het belangrijk om te beginnen met een kristalhelder ontwerp. Eerste indrukken zijn belangrijk. Een Woocommerce website laten maken bezoeker beslist binnen enkele seconden of hij op een website blijft. Een helder design zorgt voor een hogere conversie van de webwinkel. Ons team bestaat uit ervaren front-end experts en designers om je hierbij te helpen.
Waar moet je op letten? Als je een webwinkel wilt laten maken, is het belangrijk dat je een ervaren web development bureau inhuurt! Veel bedrijven die zichzelf als “experts” op de markt brengen, gebruiken bouwers.
Deze bouwers bevatten beveiligingsrisico’s en kunnen ook problemen veroorzaken bij het updaten van uw webwinkel! Laadtijd etc kan ook een probleem zijn om hoger in Google te komen. Om deze redenen raden we het gebruik van bouwers af.
Beter iets meer betalen dan iets doen wat in 1 jaar kapot kan gaan! U kunt dan opnieuw beginnen en toch de hoogste premie betalen!
Profiteer van jarenlange ervaring!
We doen zo’n 40-50 boekingssystemen / Woocommerce website laten maken per jaar. Onze online winkelsystemen zijn gebouwd op een aangepast thema. Onze online winkels laden snel, veroorzaken geen updateproblemen en zijn volkomen veilig.
Een bijkomend voordeel is dat we tegen een betaalbare prijs werken. Bij ons kun je voor slechts een Woocommerce webshop opzetten en nog veel meer krijgen. Denk bijvoorbeeld aan filters voor prijs, service of vergelijkbaar!
We bieden kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs, waarbij we onder andere werken met ons thema op basis van Bootstrap 5. Het voordeel is niet alleen dat de webwinkel veilig en snel is, maar ook dat deze goed vindbaar is op Google. Ook kunnen we je helpen om het makkelijker te vinden op Google of andere tips geven! Overweeg om campagnes te maken via sociale media en/of e-mailmarketing!
Is afstand geen probleem? Geen behandeling, geen loon
SRIservices is een Nederlands bedrijf gevestigd in Mexico. Wij werken door heel Nederland voornamelijk voor retailers en particulieren, dus als je op zoek bent naar een Woocommerce website laten maken in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda, Roosendaal, Zwolle, Arnhem, Maastricht, Eindhoven of Venlo, geen probleem.
We werken in een vaste structuur en je kunt contact met ons opnemen via e-mail, Skype en Whatsapp en we zijn zeker een betrouwbare partner voor Woocommerce online shoppen! Geen behandeling, geen betaling!
Dus heb je een leuke baan, neem dan vandaag nog contact met ons op.
ervaring
Communicatie
publiceren
Ontwikkeling
ervaring
Op alle vakgebieden hebben we een expert (universitair niveau) met veel ervaring (5 jaar en meer) in hun vakgebied. Zo kunnen we snel zien wat er aan jouw project moet veranderen. Bij speciale verzoeken werken we samen met andere freelancers.
Communicatie
Zodra het ontwerp is goedgekeurd, kan de ontwikkeling van Wordpress beginnen. Zodra het sjabloon goed is opgebouwd, uploaden we de site naar het ontwikkeladres. De klant krijgt de tijd om de website te bekijken en feedback te geven. Zodra alles is bevestigd, verplaatsen we de site naar het domein van de klant. Vanzelfsprekend zijn wij de opdrachtgever graag van dienst bij het verder ontwikkelen van de website.
1. Woocommerce website laten maken
2. De juiste manier van werken
3. Maximaal aantal producten
4. WooCommerce-plug-ins
5. Koppel boekhoudprogramma’s
Woocommerce-thema’s
Wanneer je een nieuwe webwinkel gaat bouwen, kun je kiezen uit 100 verschillende templates en meer, bijvoorbeeld in themeforrest.
Maar wat is een redelijkere keuze, kiezen voor een standaardmodel of maatwerk? Wat zijn de kosten van uw webwinkel?
Een verstandige keuze is afhankelijk van meerdere factoren. Hoe groot je budget is, is waarschijnlijk het belangrijkste in dit verhaal.
De themes die je op Themeforrest vindt zien er mooi uit, maar zijn ze echt goedkoper en veel beter?
Ik kan er heel kort over praten, helaas niet!
Een van de nadelen is dat je nog steeds één onderdeel tegelijk moet monteren. Mijn mening is dat als je eenmaal een webwinkel hebt gebouwd, deze optie snel uit je handen valt.
De belangrijkste redenen zijn:
update problemen;
Het opzetten van een webshop naar wens kost ongeveer evenveel tijd als het opzetten van een WordPress webshop;
veiligheid, code is vrij beschikbaar;
Online winkels zijn soms traag, wat NIET goed is voor Google. De juiste werkwijze en kosten
Ik denk dat er nog 2 opties over zijn met behulp van een build-tool zoals DIVI of volledig op maat.
Veel Nederlandse bedrijven bieden je optie 1 aan. Ze bieden je een eigen ontwerp aan en doen dat bijvoorbeeld met Divi builder. Op zich geen slechte keuze als je geen groot budget hebt. De reden dat Nederlandse bedrijven dit aanbieden is omdat ze een scherpe prijs willen bieden. Voor ons kost optie 1 rond de 450 euro. Je hebt er hier een

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.