Hoe groen te worden in tuinlandschap met tuinverlichting op zonne-energie

Ben je van plan om je tuinlandschap na de winter op te frissen? Maak dit jaar een goed voornemen om de aarde te redden door groen te gaan in uw tuinlandschap met tuinverlichting op zonne-energie. Hieronder staan 5 kerngebieden waar je aan kunt werken.

1. Het toevoegen van zonnevogels en honden aan het tuinlandschap is de snelste manier om uw tuin tot leven te laten komen. Voeg een kunstnest toe solar tuinverlichting met “Robin nesting on the branch solar lights” is een unieke manier om uw tuin eruit te laten zien alsof vogels hun huis aan uw bomen beginnen te bouwen. Plaats vervolgens een paar hondenzonnelampen om de dierenliefhebbers een warm gevoel te geven.

2. Het verspreiden van kleine planten zoals zonne-paddenstoelen op zonne-energie rond de tuinvloer is een andere snelle manier om uw tuin op te fleuren. Deze kunststof buitenlampen van deze paddenstoelen zijn effen gekleurd en je kunt kiezen uit 7 verschillende kleuren (lees, blauw, paars, wit, geel, groen, goudgeel).

3. Plaats mooie sculpturen met afbeeldingen van engelen of kinderen om de tuin romantischer te maken. Populaire keuzes zijn Two Cherubs Synthetic Fountain Solar Light en Fairy with solar ball lights. Fonteinzonnelicht schijnt verschillende fonteinbasissen na elkaar om water te simuleren dat van elk van hen naar beneden stroomt. Bollen op zonne-energie maken gebruik van heldere LED-lampen om ‘s nachts een warme gloed te creëren. Jij en je geliefde zullen zeker meer romantische tijd in de tuin doorbrengen.

4. Creëer een mooie waterpartij in uw tuin met een waterpomp op zonne-energie en breng meer zuurstof naar uw vissen met Solar Floating Pond Oxygen Air Pump. De zonnewaterpomp kan water tot een hoogte van 2,5 m optillen om de hele dag een mooie waterfontein te creëren zonder gebruik te maken van live-voedingen. Vissen zijn gelukkig en gezond met een continue toevoer van zuurstof door een zuurstofluchtpomp op zonne-energie. Deze zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig tot geen onderhoud.

5. Maak je tuin betoverender met schattige tuinkabouters op zonne-energie. Verschillende soorten kabouters, zoals een paar verliefde kabouters die bloemen en harten vasthouden, hardwerkende kabouters die een houten emmer dragen tot slapende kabouters naast een grote paddenstoel, betoveren mij en mijn kinderen altijd. Ze kunnen op het tuintafelblad of tussen het groen worden geplaatst.

Red onze Moeder Aarde in deze belangrijke gebieden met tuinverlichting op zonne-energie, maak ons land schoner en bescherm de ozonlagen tegen broeikasgassen. Doe nu uw deel met uw eigen tuin!

Paul Low is de oprichter van BrilliantSolarLights.com, een online winkel voor zonneverlichting die gespecialiseerd is in een breed scala aan zonnelampen met design van eigentijdse tot exotische stijl. Hij is ook een partner voor Earth Day Network en ondersteunt actief de wereldwijde groene beweging. U bent van harte welkom om zijn blog te bezoeken om interessante artikelen over de nieuwste trend op het gebied van zonneverlichting te bekijken.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.